Política de privacitat

Informació i Consentiment tractament de dades acord amb el RGPD

Responsable:

Identitat: German Homedes Chavarria
NIF: 40917461Q
Adreça  postal: Carrer Finisterre, 19-20 (43897 Campredó)
Telèfon: 635 211 397
Correu electrònic: homedesgerman@gmail.com

Finalitats:

Finalitat (clients):

Realització de pressupostos, albarans, facturació, comunicació sobre l’estat de les comandes, i aquelles que la normativa vigent obligui.

Per a pressupostos (clients potencials) les dades es guardaran durant un període màxim de 60 dies. Si el pressupost no és acceptat en finalitzar la seva vigencia, les dades que obrin en el nostre poder, seran eliminades.

Pel que fa als pressupostos acceptats, albarans i, factures es conservaran per motius comptables i tributaris durant el temps que la Llei General Tributària (LGT) i el Reglament de Facturació obliga

Finalitat (proveïdors):

Les dades dels proveïdors es guardaran mentre duri la relació comercial/mercantil i posteriorment, durant el temps que la legislació vigent ens obligui.

Pel que fa als pressupostos sol·licitats als proveïdors, en cas de no ser acceptats es destruiran un cop finalitzat la vigència d’aquest.

Tant per a clients com per a proveïdors, aquests podran exercir els seus drets, dins dels màrgens que les lleis ho permetin.

Legitimació

Execució de contractes i compliment de les obligacions legals.

El Reglament pel qual es regulen les Obligacions de Facturació (Reial Decret 1619/2012), ens obliga a guardar tota la informació referent a la relació comercial (article 1). El mateix reglament (article 6), indica que per considerar vàlida una factura, són necessaris entre d’altres; el nom i cognoms (o raó social), número d’identificació fiscal, data, número de factura…

Per tant, en cas de no facilitar-se o autoritzar-se l’ús de les dades necessàries, no es podrà desenvolupar la relació comercial/mecantil. Per altra banda, en cas de facturar-se (cobrar o pagar) per mitjà d’entitat bancaria serà necessari el número de compte.

Destinataris

German Homedes Chavarria no cedeix ni comercia amb les dades personals que obren en el seu poder. Només es contempla la possible cessió en el cas de les legalment establertes.

Drets

Els drets dels clients i proveïdors sobre les dades facilitades són; dret a sol·licitar l’accés a les seves pròpies dades, dret a sol·licitar la rectificació o supressió, dret a sol·licitar la limitació del seu ús, dret d’oposició, i el dret a portabilitat de les dades.

Aquests drets es podran exercir de forma personal davant German Homedes Chavarria a l’adreça Carrer Finisterre, 19-20 (43897 Campredó), o bé de forma telemàtica a l’adreça de correu electrònic homedesgerman@gmail.com.